KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR

Likit Amino Asitler

Bu kategoride gösterilecek ürün bulunmamaktadır:

Likit Amino Asitler

Gelişiminizde Önemli Rol Oynayacak Likit Amino Asit Çeşitleri Provitanya.com'da!

Likit amino asit, kompleks amino asitin sahip olduğu gibi oldukça yüksek bir amino asit yapısına sahiptir. Spor yapan kişilerin, besinlerden yeteri miktarda protein ve amino asitleri elde edemiyorlar. Bundan dolayı protein ve amino asit kazanmak için pek çok supplement çeşitlerine yöneliyorlar. Bu çeşitler kişinin ihtiyacına ve kullanımına göre farklılık göstermektedir. Likit amino asit çeşidini kısa bir şekilde özetlemek gerekirse, sporcunun bedenine en hızlı şekilde enjekte olabilen supplement türüdür.

Çok ağır ve yoğun bir program uygulayan sporcular, kasları için gerekli olan besinleri hemen vücuduna vermek ister. Ağır bir spor programı ardından kaslar büyük bir yıkıma uğrar. Bundan dolayı kasların yıkım sürecinin çok hızlı bir şekilde olumlu yönde desteklenerek onarım sürecine geçiş yapılmalıdır. Bu durumda sizlere yardımcı olacak en doğru ürün likit amino asit olacaktır. Ampul amino asit çeşitleri hem kullanımının kolay oluşu hem de sağlamış olduğu yarar sayesinde, spor yapan kişilerin sıkça tercih ettiği ürünler arasındadır. Karışım hazırlama gibi herhangi bir uğraşı olmaksızın, aç-iç modunda olan bu ampul likit amino asit ürünleri pek çok sporcunun tercihleri arasındadır.

Likit Amino Asitleri ve Daha Fazlasını Uygun Fiyat Avantajıyla Satın Alın!

Spor sırasında açığa çıkan protein sentezi dolayısıyla kaslar gelişme aşamasına geçer. Bunun yanı sıra bu sırada enerji üretimi de açığa çıkmaktadır. Bu sayede sporcunun daha fazla spor yapabilmesi sağlanır. Amino asit likit sayesinde açığa çıkan enerji üretimi, vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi ortaya çıkarır. Bu olay sonucunda, vücut yağları erir ve enerjiye dönüşür. Bu ürünün en büyük fonksiyonu, kas erimesini engellemek ve kasların gelişimine yardımcı olmaktır. Sıvı bir halde bulunan bu amino asitler, tablet olarak üretilen ürünlere kıyasla daha avantajlıdır. Çünkü tablet halinde üretilen supplement kullanılmadan önce vücut tarafından parçalanması ve sindirilmesinin ardından kana karışması beklenir. Ancak likit amino asit ürünlerinde bu aşamalar atlanarak doğrudan kana karışma aşaması ile vücut hızlıca onarılır.

Nutrend amino powder liquid 1000 ml ürünümüz, protein kaynakları bakımında oldukça zengin bir üründür. Vücudunuz tarafından kolayca kabul edilir ve emilimi son derece kolaydır.

Nutrend amino powder liquid 1000 ml ürünümüz, protein kaynakları bakımında oldukça zengin bir üründür. Vücudunuz tarafından kolayca kabul edilir ve emilimi son derece kolaydır. Siz de kas kütlenizi korumak ve gücünüzü arttırmak istiyorsanız bu supplemeneti tercih edebilirsiniz. Cold ıron gh up 20 ampul sporcu gıdamız, spor sırasında kişinin performansını arttırır. Aynı zamanda gh düzeyinin artmasını ve spor sonrasında hızlı bir şekilde toparlanmayı sağlar. Daha birçok sporcu gıdası çeşidimiz için hemen provitanya.com adresine gelin, uygun fiyat fırsatlarından yararlanarak sporunuzun keyfini çıkartın.


%100 güvenilir
Etiket bilgilerinin %100 doğru olduğunu
taahhüt ederiz.
En yüksek kalite
Ham maddelerimizi Avrupa’daki en büyük sporcu besinleri üreticilerinden temin ediyoruz.
Koşulsuz iade
Satın almış olduğunuz ürünlerimizi 14 gün koşulsuz iade edebilirsiniz.
Ürün desteği
Aldığın ürünler ile ilgili bize kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinizi uzman ekibimize sorabilirsiniz.